Kategorije

This is the product title

Artikl ID: 2352 | 4MP VDT9543E2

IP kamera 4.0 Mpix - H.265
Inteligentna video analitika
Tri Stream kompresija
Prihvat za SD kartice
Alarm IN / OUT
Audio IN / OUT
CVBS video izlaz



Preporučamo kutije za spajanje konektora:


DOKUMENTACIJA
Tehnicka specifikacija
Upute za uporabu
Inteligentna video analitika

KARAKTERISTIKE

VOOK VDT9543E2 je H.265 IP Dome kamera. Ima ugraden 4.0 Mpix CMOS senzor. kamera ima ugraden bjektiv od 3.3mm-12mm / 5Mpix. Softwerska detekcija pokreta i pametna analitika dodatne su prednosti ove kamere. U kameru se može instalirati micro SD kartica te tako kamera postaje mini snimac video zapisa ili fotografija ili dodatni backup za mrežni snimac. Ima alarmni ulaz i dvosmjerni audio.   Predvidena je za stropnu ugradnju . Kamera je antivandal oznake IK10 s metalnim kucištem i polikarbonatnom kupolom.  Ugradena je IR rasvjeta za nocni rad. Može se koristiti za unutarnju ili vanjsku uporabu. Isporucuje se u sivo-bijeloj boji.


 
VDT9543E2

Visoka kvaliteta slike, velike mogucnosti i kvaliteta izrade odlike su kamere serije E2. Klikom na sliku lijevo dobiti cete Full HD prikaz koji bolje prikazuje detalje. S obzirom da je kamera 4 Mpix, gledanje uživo ili reprodukcija na 4K monitoru još su detaljnije.





INTELIGENTNA VIDEO ANALITIKA

 
BROJAC LJUDI I GUSTOCA PROLAZA

Relevantni alarmi ce se pokrenuti ako netko ili nešto prijede liniju alarma u zadanom smjeru koji je oznacen od strane korisnika. Moguce kombinacije su A>B, B>A i A<>B. Vrijeme trajanja alarma može se podesiti od 1 sekunde do 2 minute. Alarm može aktivirati : relejni izlaz, aktivirati snimanje slike, aktivirati slanje e-mailom, poslati sliku na ftp. Ako se u kameri nalazi SD kartica, na nju je moguce snimiti slike ili video. Odabir kvalitete u tri rezolucije : glavni stream, srednji stream i niski stream.

 
PRIJELAZ PREKO LINIJE

Relevantni alarmi ce se pokrenuti ako netko ili nešto prijede liniju alarma u zadanom smjeru koji je oznacen od strane korisnika. Moguce kombinacije su A>B, B>A i A<>B. Vrijeme trajanja alarma može se podesiti od 1 sekunde do 2 minute. Alarm može aktivirati : relejni izlaz, aktivirati snimanje slike, aktivirati slanje e-mailom, poslati sliku na ftp. Ako se u kameri nalazi SD kartica, na nju je moguce snimiti slike ili video. Odabir kvalitete moguc je u tri rezolucije : glavni stream, srednji stream i niski stream.

 
ULAZ U PROSTOR

Relevantni alarmi ce se pokrenuti ako netko ude ili se krece u oznacenom prostoru koji je oznacen od strane korisnika. Vrijeme trajanja alarma može se podesiti od 1 sekunde do 2 minute. Alarm može aktivirati : relejni izlaz, aktivirati snimanje slike, aktivirati slanje e-mailom, poslati sliku na ftp. Ako se u kameri nalazi SD kartica, na nju je moguce snimiti slike ili video. Odabir kvalitete moguc je u tri rezolucije : glavni stream, srednji stream i niski stream.

 
MICANJE PREDMETA

Relevantni alarmi ce se pokrenuti ako netko ostavi predmet ili ga makne iz oznacenog prostora koji je oznacen od strane korisnika. Vrijeme trajanja alarma može se podesiti od 1 sekunde do 2 minute. Alarm može aktivirati : relejni izlaz, aktivirati snimanje slike, aktivirati slanje e-mailom, poslati sliku na ftp. Ako se u kameri nalazi SD kartica, na nju je moguce snimiti slike ili video. Odabir kvalitete moguc je u tri rezolucije : glavni stream, srednji stream i niski stream.

MODELVDT9543E2
Senzor 4Mpix HD CMOS Sensor s IR CUT filterom
Rezolucija 4Mpix, 3Mpix, 2Mpix, 1Mpix / 25fps / sek (PAL)
WDR 120 db
Bitrate 64 Kbps ~ 10 Mbps
Minimalno osvjetljenje  0,05Lux / F1.2, AGC ON / 0 Lux kod ukljucenog IR-a
IR CUT filter  Automatski IR CUT filter
Video kompresija H.265/H264/MJPEG kompresija ,Tri stream ( 0.1M-6Mpbs podesivo)
Nacin kodiranja VBR / CBR 
Kašnjenje (Latencija) Ovisno o LAN-u oko 0,5 sek 
SD kartica Prihvaca micro SD kartice
ONVIF Podržava ONVIF 2.4 
IR rasvjeta Do 30 metara
Detekcija pokreta DA
Pametna analitika Nekoliko vrsta programibilne pametne detekcije
ROI kodiranje       DA
Mrežna veza Podržava višestruki prijenos u stvarnom vremenu
Alarmni ulazi Relejni No + NC
Alarmni izlaz lokalno NO ili preko mreže
Audio Mikrofon ulaz / Mikrofon izlaz
Pametna analitika Nekoliko vrsta programibilne pametne detekcije
Ugradena optika        Objektiv s AF, 3.3mm ~ 12 mm / F1.4 / 80° ~ 38° / 5Mpix
Analogni CVBS video izlaz BNC izlaz za podešavanje kamere na analognom monitoru
IP zaštita / Antivandal zaštita IP66 / IK10
Radna temperatura - 20 °C ~ 50 °C, 10 % ~ 90 % vlažnosti
Napajanje       POE ili 12V DC
Potrošnja  oko 2.5W / oko 5W IR ukljucen
Dimenzije       ?150 × 114
Težina  1030 grama